Just Try

Wednesday, January 30, 2013

SWALLOW STRAIGHT MEN SPERM - MINUM PEJUH LELAKI NORMAL. NIKMATNYA...

What a cock hungry gay..! He swallow STARIGHT MEN SPERM...!! Look at the way he sucked, seem not found dick for years.. Lol

Lelaki gay MINUM PEJUH LAKI LAKI NORMAL. Jelas sekali dari cara ngulum nya kalo dia penggila kontol, sampe buas sekali ingin minum semua pejuh nya hingga tetes terakhir


Preview image :

Preview image :

Preview image :

3GP Asian Daddy - My Other Collection


i dont know why, many asian daddy video seem good. They act always seem natural and enjoy. thee moan, the experession,etc. this is one of them

Bapak bapak ini bodynya sexy sekali. saya hanya post bapak asia yang seksi aja. dan permainan menggairahkan. memang ada koleksi asia saya yang lain. menggairahkan jg, tapi pemainya jelek. bapak bapaknya ga ganteng. jadi saya pilih yang ini saja






asian3 asian4




LINK DOWNLOAD IN PARTS / DOWNLOAD SEDIKIT SEDIKIT:

1
DOWNLOAD 4,8 Mb

2
DOWNLOAD 4,8 Mb

3
DOWNLOAD 4,8 Mb

4
DOWNLOAD 4,8 Mb

Monday, January 28, 2013

FREE GAY DADDY 3GP VIDEO

This video is also recomended to watch. There;s so many kissing during fuck. The top gesture and face is really lovely. if you like gay daddy kissing while fuck, this is right movie you. its really romantic and also hot

Video ini sangat pasdi tonton untuk penyuka bibir bapak. iya benar, BIBIR. karena di video ini, terkesan sangat romantis, dan si Bott muda nya pengenciumaaan terus sambil dia di entot. Kaya yang nikmaaat sekali ciuman mereka. bikin ngiri aja nih bott. romantis nih. Ciuman sama Bapak bapak memang nikmat... sluuuurrrrp...

Romantic Couple







NOTE: the green download button will be redirected to my 4shared file. but dont worry, if you dont have 4shared account, just download the direct from download in part section below

Untuk yang full version, silahkan klik tombol download hijau, anda akan menuju akun 4shared. Anda tidak punya akun 4shared? Tenang, silahkan download file nya satu satu / download in parts, tidak dibutuhkan akun apapun, seperti biasanya




LINK DOWNLOAD IN PARTS:

1
DOWNLOAD 4,6 Mb

2
DOWNLOAD 4,6 Mb

3
DOWNLOAD 4,6 Mb

4
DOWNLOAD 4,7 Mb

5
DOWNLOAD 4,7 Mb

6
DOWNLOAD 3,7 Mb

7
DOWNLOAD 5 Mb

8
DOWNLOAD 4,6 Mb

Friday, January 25, 2013

HOT THREESOME - ML BERTIGA ENAK NYA...


Reviewed Video / Video Pilihan

The image preview of this daddy, maybe not too exciting. BUT the video is really recomended to watch. Because, both of the hot daddy is really PASSION to fuck. And of course the boy too. They all seem really love fuck each other. Actually, I have another video with more handsome daddy than this video, but thay act so boring. They seem like not enjoying scene, so i delete them.. But this video, is seem great. They make say: "THIS DAMN PASSION VIDEO make me really horny". enjoy..!

Mungkin kalo dilihat dari gambar ringkasan nya, anda tidak begitu tertarik dgn bapak2 bule di video ini. Tapi video ini isinya sangat..... Dijamin bagi yang sambil ngocok nonton nya, langsung keluar. Bapak bapak berbody hot ini SANGAT NAFSU MAEN NYA. Mendesah desah terus. Keliatan nya sangat keenakan ngentot. Sebenernya ada video bapak lain yang saya punya, bapak2 nya lebih ganteng. Tapi maen nya jelek sekali. Pas ngentot nya kaya mau ngga mau. Nonton nya aja bikin bosan. Jadi saya hapus saja. Dan saya nemu video ini yang sangat bikin ngaceng. Suara bapaknya itu lho. Sudahlah. Nonton sendiri saja





File format : 3gp
Durasi : 25 Minutes (Full movie)
Size : 25 MB



Download in part / Download satu satu

- CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 1 : 4,5 Mb

- CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 2 : 4,3 Mb
- CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 3 : 4,7 Mb
- CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 4 : 4,7 Mb
- CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 5 : 3,6 Mb
- CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 6 : 3Mb

Thursday, January 24, 2013

Another Hairy Arab Men - Lelaki Arab Berbulu


I choose this video to upload is because... he's damn hot..! Look at the hair..!. there's some video of men jerking in my phone, but i rather post this

Hot banget nh laki laki arab. bulunya waduh.. bikin......, tonton aja sendiri lah





CLICK HERE TO DOWNLOAD FULL MOVIE : 6 Mb

Tuesday, January 22, 2013

Hairy Men Found a Hole - Lelaki Berbulu Udah Lama Ga Ngentot

Hairy men fucks a guy.why i choose this movie to post? because he is very passion during fuking. and i really like the way he act, he do this really natural and pull of passion like he not fuck for a month and found the hole. Recomended to watch

lelaki berbulu ini sangat nafsu saatmaen. kaya orangyang udah ga ngentot sebulan. bikin ngaceng liatnya.

CHOOSE HOW TO DOWNLOAD.
Pilih cara download. Satu satu atau full sekalian?
CLICK HERE TO DOWNLOAD FULL MOVIE : 12 Mb

CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 1 : 4 Mb

CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 2 : 3,8 Mb

CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 3 : 3,7 Mb

Monday, January 21, 2013

Macho Hairy Bear

the boy must clean the house. but he need to cleanthe DADDY BEAR DICK FIRST. enjoy...!

Bagus banget nih bapak badan nya gede banget, berjenggot lagi. maennya jg bagus.Paha berbulu dada berbulu.
Image inside:





CHOOSE HOW TO DOWNLOAD.
Pilih cara download. Satu satu atau full sekalian?
CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 1 : 4,7 Mb

CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 2 : 5 Mb



CLICK HERE TO DOWNLOAD FULL MOVIE : 13 Mb

Saturday, January 19, 2013

Enjoying Hairy Daddy Bear

The boy seem love all of hair on the daddy bear. He lick beard, hair on chest, etc. Hair on bears is really delicious.

Anak muda ini sepertinya suka sekali sama bulu bulu Bapak berbody seksi ini. Dari jenggot, bulu dada, sampe bulu ketek pun dia jilatin semua. Memang bener, bulu bulu bapak ganteng dada berbulu itu emang enak dijilatin. Jadi netes nih air liur


CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 1 : 4,6 Mb





CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 2 : 4,7 Mb





CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 3 : 5 Mb





CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 4 : 4,8 Mb





CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 5 : 4,7 Mb





CLICK HERE TO DOWNLOAD PART 6 : 5 Mb

Friday, January 18, 2013

HANDSOME MUSTACHE DADDY WITH BIG C0CK

The face of this dad is really hot. The mustache is very sexy

Bapak berkumis berk0nt0l gede. kaya nya enak sekali ngulum nya. Di entot nya pun pasti nimat


Dad 21

To make easier download, this video has been divided to 3 part
Agar mudah di download, file video ini telah di buat 3 bagian:

DOWNLOAD IN PART:
Download Part 1 : 4 Mb


Download Part 2 : 4 Mb


Download Part 3 : 3 Mb

------------------------------------
Don't like download in parts? Click below.
Ga mau download satu satu, mau yang full sekalian? Silahkan.


File format : 3gp
Durasi : 12 Minutes (Full movie)
Size : 12 MB

Thursday, January 17, 2013

AWESOME DADDY CUMMING - Jantan nya Muncratan Bapak




File format : 3gp
Durasi : 2 Minutes (Full cumming movie)
Size : 2 MB

-------------------------------------------------- What a hot this cumming scene.
Mantep bener bucatan nya



File format : 3gp
Durasi : 2 Minutes (Full cumming movie)
Size : 2 MB

Friday, January 11, 2013

BAPAK BAPAK INDO / OM OM INDO - Pak Lurah Ganteng Berkumis Ngentot Anak Buahnya




File format : 3gp
Durasi :6 Minutes (GA ADA SUARA - NO SOUND)
Size : 6 MB



-------------------------------------------



Awesome cumming. Watch by yourself. Hot..! - Bucatan Om yang Mantap. Liat aja sendiri. Pasti bikin... Ahhhh....








File format : 3gp
Durasi :1,5 Minutes (FULL durasi with full sound)
Size : 1,5 MB